Madelon Vos Cursussen Review + Gratis Cursussen en E-Book

Wij zoeken het voor je uit!

Waan je in de wereld van investeren, cryptocurrency, traden en macro-economie – en je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Wat is het dan fijn dat een vertrouwenspersoon als Madelon Vos je bij de hand neemt en kennis laat maken met deze interessante wereld.

Van zeer uitgebreide cursussen tot aan gesprekken in de auto met experts als Willem Middelkoop en Arno Wellens. Madelon Vos neemt je mee achter de schermen en vertelt je precies hoe je enerzijds jouw vermogen kan laten groeien, maar ook kan beschermen.

En dat laatste is, gezien de situatie waar we momenteel in leven, misschien nog wel het belangrijkste!

Ik heb de cursussen van Madelon Vos geprobeerd en mag tevens van Madelon Vos gratis toegang aan jou geven tot een deel van deze cursussen. Tevens download je aan het einde van dit artikel ook het gratis e-book van Madelon Vos. Lees je snel verder?

Over Madelon Vos

Ben je iemand die wel eens op YouTube video’s bekijkt over investeren, macro-economie, cryptocurrency’s of edelmetalen? Dan ben je haar ongetwijfeld een keer tegen gekomen.

Wellicht niet onder de naam Madelon Vos, maar onder de naam Miss Bitcoin. Een veel gebruikte bijnaam van Madelon Vos.

Met meer dan 60.000 abbonees behoort Madelon Vos tot één van de grootste Nederlandse YouTube kanalen over investeren.

Zelf heb ik ontzettend genoten van de video’s met Willem Middelkoop – dé specialist van Nederland op het gebied van macro-economie. En ik niet alleen. De video is inmiddels bijna 225.000 keer bekeken.

Sinds 2013 actief binnen de cryptobranche

Madelon Vos was er al vroeg bij. Al sinds 2013 is Madelon Vos actief in de cryptobranche.

Leuk vraagje tussendoor: Weet jij hoeveel 1 bitcoin waard was in 2013? Doe een gokje. Ik laat je er even over nadenken. Slechts 25 dollar per bitcoin!

Hadden we dat toen maar geweten! Enfin. Inmiddels staat de prijs van bitcoin boven de €30.000.

Madelon Vos heeft in het verleden vele columns geschreven voor grote, bekende beleggingssites en was drie jaar co-host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio. En dat niet alleen. Madelon Vos gaf ook nog eens het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Gelukkig rijkt haar kennis nu verder dan de klaslokalen! Inmiddels focust Madelon Vos zich op het maken van (video)content en deelt ze met veel enthousiasme haar kennis aan jou en mij over het internet.

Cursussen van Madelon Vos

Niet alle content van Madelon Vos is gratis. Geheel begrijpelijk natuurlijk en geen probleem als de waarde die je ervoor terug krijgt ook ontzettend goed is. Daarom heb ik alle cursussen van Madelon Vos voor je uitgeprobeerd.

Ik zal je in het kort vertellen wat je tijdens de cursussen leert en hoe ik het heb ervaren.

Madelon Vos Cursus: Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus

Wil je meer leren over bitcoin en andere cryptocurrencies? En lijkt het je leuk ook direct te starten met het investeren in crypto? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Na deze cursus weet je precies hoe bitcoin en andere cryptocurrencies werken en hoe je hierin kan investeren. Sterker nog: je gaat er direct mee aan de slag!

De voordelen van deze cursus voor jou op een rijtje:

 • Leer alle basics van bitcoin en andere cryptocurrencies;

 • Leer om bitcoin en andere cryptocurrencies veilig te kopen, te verkopen, te versturen en op te slaan;

 • Leer manieren om geld te verdienen met het investeren in bitcoin en andere cryptocurrencies;

 • Leer waarom bitcoin zo belangrijk is;

 • Leer hoe de Blockchain technologie en transacties precies werkt;

 • Ontvang jouw eerste €5 aan bitcoin gratis;

 • Niet goed = geld terug;

 • BONUS: 30 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community!

Ik heb het volgen van de cursus als zeer prettig ervaren. Madelon Vos legt de basics van bitcoin goed en rustig uit aan de hand van veel voorbeelden, videomateriaal en duidelijke plaatjes. Zo is het ook voor mensen die nog weinig tot geen kennis hebben over cryptocurrency, goed te volgen. Maar ook voor mensen die al meer verstand hebben van cryptocurrency, is het hartstikke fijn als alles nog eens een keer van vooraf aan helder wordt uitgelegd.

Wil je de cursus gratis proberen en alvast jouw eerste €5 aan bitcoin ontvangen? Volg dan gratis de Online Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Beginnerscursus. Deze cursus dient als preview van de volledige cursus.

Madelon Vos Cursus: Traden met behulp van Technische Analyse

Wil je leren handelen in bitcoin en andere cryptocurrencies ? Dan is het handig om technische analyse te leren. Met technische analyse is het mogelijk koersen te analyseren en op basis daarvan patronen te herkennen. Op basis van deze patronen kun je toekomstige koersen voorspellen en op basis daarvan aandelen inkopen en niet veel later weer verkopen.

Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe:

 • Je het beste kan handelen in cryptocurrencies;

 • Je grafieken kunt lezen;

 • Je kunt inspelen op koersbewegingen;

 • Je geld kunt verdienen met handelen.

Ook hier geldt: niet goed = geld terug. Tevens is deze cursus ook geschikt voor de lange termijn beleggers en krijg je ook bij deze cursus 30 dagen lang gratis toegang tot de MoneyTalks Community.

Ook over deze cursus ben ik erg te spreken. Vooraf was ik bang dat ik het wellicht niet goed zou begrijpen. Het klinkt allemaal toch erg lastig als je er niet veel verstand van hebt. Maar je kunt echt merken dat Madelon Vos ervaring heeft als leraar. Niet alleen tijdens haar YouTube video’s legt ze rustig en duidelijk complexe onderwerpen uit. Maar ook tijdens de cursus. Chapeau Madelon!

Ook deze cursus kun je gratis voor een deel volgen door middel van mijn unieke link naar de website van Madelon Vos. Lijkt je dit leuk? Volg dan gratis de Online Cursus Traden met behulp van Technische Analyse.

Madelon Vos Cursus: Crypto en Trading Academy

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van informatie over beide cursussen, je beide cursussen wel interessant vind. Daarom heeft Madelon Vos een totaalcursus ontwikkeld waar je toegang krijgt tot beide cursussen, maar dan voor een lagere prijs. Ook krijg je niet 30 dagen, maar 60 dagen lang gratis toegang tot de MoneyTalks Community.   

Hier heb ik geen link voor zodat je de cursus deels gratis kunt volgen. Maar je kunt natuurlijk wel de twee cursussen los deels gratis volgen via de volgende linkjes: Online Cursus Traden met behulp van Technische Analyse en Online Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Beginnerscursus

MoneyTalks Community

Je hebt het al een paar keer voorbij zien komen: de MoneyTalks Community. Maar waar hebben we het dan over? Goede vraag! Ik ga het je uitleggen.

De naam verklapt het eigenlijk al. Het is een community van gelijkgestemden. Mensen zoals jij en ik met interesse in cryptocurrency, traden, aandelen en macro-economie. Het is dan natuurlijk ook hartstikke leuk om samen kennis en ervaringen met elkaar te delen. En elkaar te helpen wanneer iemand ergens niet uitkomt of een vraag heeft.

Maar… ook als de markt even tegenzit en je gaat twijfelen omdat iedereen in paniek raakt – kan het hartstikke fijn zijn om dit met gelijkgestemden te bespreken. In plaats van dat je met paniek je bitcoin gaat verkopen, omdat de waarde met 40% is gedaald, blijf je rustig en zie je het juist als een goed bijkoop moment.

Vanuit dit oogpunt is MoneyTalks Community opgericht.

Probeer de MoneyTalks Community nu 7 dagen voor slechts €1 en ervaar zelf de voordelen.

Gratis E-Book van Madelon

En dan nu het moment waar je misschien al die tijd op hebt gewacht. Of misschien scroll je direct naar beneden hiervoor. Het maakt ook niet uit. Ik mag van Madelon Vos namelijk haar gratis e-book weggeven

En niet aan de eerste 10 mensen. Nee aan iedereen!

In het boek van Madelon Vos, genaamd “Bescherm uw vermogen”, leer je hoe je jouw vermogen beschermd. En dat is wel zo fijn in een tijd waar de euro en andere valuta’s massaal worden bijgedrukt en we te maken hebben met gigantisch hoge inflatie op de aandelenmarkten en huizenmarkten.

Ook krijg je maximaal één keer per week een update van Madelon waarin ze je voorziet van de laatste nieuws en kennis omtrent cryptocurrencies, macro-economie en technische analyse.

Mijn ervaringen met het e-book van Madelon Vos

E-books kunnen soms wel eens gigantisch tegenvallen. Zo weet ik uit eigen ervaring. Maar dit was zeker niet het geval bij het e-book van Madelon. Ik heb het e-book in één ruk uitgelezen. Het e-book staat bomvol waardevolle informatie over bitcoin, cryptocurrency, macro-economische ontwikkelingen en traden.

Zo krijg je een duidelijk beeld van wat zich op macro-economisch niveau momenteel afspeelt. Hierbij kun je denken aan het oneindig bij printen van de dollar en euro. Hierdoor staat inflatie op de loer. Hierdoor vermindert jou en mijn koopkracht. Maar we kunnen dit voorkomen door te vluchten naar bitcoin. Een zeldzame munt waar maar 21 miljoen maximaal van gemaakt kunnen worden. Een bitcoin kan dus niet meer worden bij geprint door een overheid. Het is namelijk een decentraal geldsysteem. Alles hierover wordt verder uitgelegd in het e-book van Madelon Vos

Download nu gratis het e-book van Madelon Vos

Aan de slag met de Gratis Cursussen en E-book van Madelon Vos

Nu je gratis toegang hebt tot een deel van de cursussen en het gratis e-book van Madelon Vos, staat er nog meer één ding te doen: leren, leren en nog eens leren. Duik direct de konijnenhol in waar Madelon Vos zo vaak over praat en leer jouw vermogen te beschermen.

Maak direct een account aan bij Madelon Vos (miss bitcoin)

Gratis account!

Wil je meer lezen over Crypto? neem dan hier is een kijkje!

meer manieren leren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide artikel over online geld verdienen hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *