De beste crypto cursus van 2022 volgen? Bekijk de top 5!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Bitcoin

Waar kan je nu het beste een crypto cursus kopen en welke moet je dan kiezen? Of moet het toch een cursus bitcoin beleggen worden? Je moet maar net weten waar je de beste crypto cursus vindt, in het enorme aanbod dat er is.

Dat aanbod aan crypto cursussen blijft namelijk alleen maar groeien. Daarom hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende aanbieders en een top 5 beste crypto cursussen samengesteld. Wil jij weten welke crypto cursus de beste keuze is? Lees dan snel verder!

Crypto cursussen vergelijken

Om meer over Bitcoin, Dogecoin en andere crypto te leren kan je het beste een online crypto cursus volgen. Op die manier word je een echte expert op het gebied van cryptocurrencies.

Met een cursus kan je meteen aan de slag omdat je alles leert over hoe crypto werkt en wat je moet doen als je wilt investeren in crypto. De vraag is of je een korte Bitcoin cursus wilt volgen of dat het verstandiger is een uitgebreide crypto training te kiezen?

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Bitcoin cursus die zich alleen op de gangbare crypto als Bitcoin en Litecoin richt. Daarmee ben je op de hoogte van de crypto currency die ook als betaalmiddel wordt geaccepteerd op sommige plaatsen.

Maar een uitgebreide crypto training die ook de zogeheten altcoins als Dogecoin en Shiba Inu belicht is dan weer interessant als je echt de diepte in wil. We keken daarom per cursus naar de hoeveelheid informatie die je krijgt, waar de crypto cursus de nadruk op legt qua inhoud én naar wat je krijgt voor je geld. Alles wat je moet weten, als je een crypto cursus wilt bestellen waar je geen spijt van krijgt!

Top 5 crypto cursussen

In mijn top 5 beste crypto cursussen zijn de grootste Nederlandstalige crypto trainingen opgenomen:

 1. Cryptonite
 2. Crypto en Trading Academy van Miss Bitcoin
 3. Crypto Masterclass
 4. X10 met Crypto
 5. Complete Crypto Cursus

1. Cryptonite

Cryptonite is een crypto cursus waarbij je alles leert over investeren en traden. De videocursus heeft meer dan 15 uur aan materiaal: voldoende om echt de diepte mee in te gaan. Tegelijkertijd niet zoveel info, dat je overspoeld wordt met informatie.

Deze super toegankelijke crypto training van Corné Marchand is gebaseerd op de trainingsstrategie die hij met al zijn jaren ervaring in crypto ontwikkeld heeft. Hij legt de nadruk op lange termijn investeren, traden en mindset, maar alle onderwerpen van crypto komen aan bod.

Dit is zowel een altcoin als Bitcoin cursus, dus over alle soorten crypto currency kom je meer te weten. De kosten van deze cursus zijn € 997,-. Voor dit bedrag krijg je ontzettend veel informatie waar je direct mee aan de slag kunt.

Cryptonite voordelen

De belangrijkste voordelen van Cryptonite:

 • Je krijgt crypto strategieën van een ervaren trader;
 • Je krijgt inzicht in de meest gemaakte fouten;
 • Bonussen ter waarde van € 6.600.

Cryptonite nadelen

Zitten er nadelen aan de Cryptonite cursus? Ja, wel een paar:

 • Het is een flinke investering. Wanneer je voor kwaliteit gaat, kost dat natuurlijk ook wat;
 • Je moet er de tijd voor hebben. Met de video’s van de basiscursus plus al het bonusmateriaal ben je echt wel even zoet. Het is dus geen quick fix oplossing.

2. Crypto en Trading Academy

Madelon Vos is ook wel bekend als Miss Bitcoin en ze weet alles over de crypto wereld. Ze is gespecialiseerd in Bitcoin. Wanneer je hier meer over wil leren, is een Bitcoin cursus van haar echt een aanrader. Het fijne is dat je eerst een korte gratis crypto training kunt volgen!

De gratis crypto cursus is een ontzettend goede kans om een voorproefje te krijgen van haar aanbod. Op deze manier maak je kennis met cryptocurrencies, traden en krijg je zelfs je eerste €5 in Bitcoin helemaal gratis!

Crypto en Trading Academy voordelen

De voordelen van de Crypto en Trading Academy zijn als volgt:

 • Deze introductiecursus is geheel gratis te volgen;
 • Je eerste € 5 aan Bitcoin krijg je cadeau;
 • Je maakt op een toegankelijke manier kennis met crypto.

Crypto en Trading Academy nadelen

De nadelen van de Crypto en Trading Academy op een rij:

 • Beperkte informatie, omdat het een preview is van een volledige cursus;
 • Sterk gericht op Bitcoin, dus niet geschikt als je juist alles over alt coins wilt weten.

3. Crypto Masterclass

Deze ideale crypto cursus voor beginners in de crypto wereld is gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker van Allesovercrypto. In de video van anderhalf uur praten ze je in sneltreinvaart door de basics van trading heen. Naast de gratis online crypto training krijg je ook drie e-books.

Crypto Masterclass voordelen

In het kort zijn dit de voordelen van de Crypto Masterclass:

 • Geen investeringskosten;
 • Slechts een korte training waar je toch veel uithaalt;
 • Bonus e-books met aanvullende informatie.

Crypto Masterclass nadelen

Een volledig gratis training is niet zonder nadelen helaas. Dit zijn de belangrijkste nadelen van de Crypto Masterclass:

 • Alleen beschikbaar op bepaalde momenten waarvoor je je moet inschrijven;
 • Te kort om echt diepgaande informatie te bieden;
 • Veel jargon, dus toch niet heel geschikt voor complete beginners.

4. X10 met Crypto

X10 met Crypto bestaat uit twee cursussen: de Geld verdienen met Bitcoin cursus en de CryptoAcademy cursus. Ze zijn ook los verkrijgbaar, maar door ze als pakket aan te schaffen krijg je een enorme korting op de crypto cursus.

Voor €997 biedt X10 met Crypto een beginnerscursus van zes weken, waarbij je een jaar lang voordelen blijft ontvangen. Zo krijg je maandelijkse rapporten, wekelijkse webinars en toegang tot een exclusieve Telegramgroep met Live Crypto Trading.

X10 met Crypto voordelen

Je krijgt veel waar voor je geld met deze crypto cursus, maar wat zijn nu de grootste voordelen van X10?

 • Een uitgebreide cursus waarin je echt alles over crypto leert;
 • Toegang tot de CryptoAcademy Membershipsite;
 • Een jaar lang vele extra’s.

X10 met Crypto nadelen

Elk product heeft zo zijn minpunten, afhankelijk van waar je naar op zoek bent en wat je eigen smaak is. Hier vind je de nadelen van X10 met Crypto:

 • Het is een grote investering, die moet je ervoor over hebben;
 • Omdat de training zeer uitgebreid is, moet je bereid zijn er zes weken de tijd voor te nemen;
 • De cursus gaat echt de diepte in en kan daarom best pittig zijn.

5. De Complete Crypto Cursus

Met de Complete Crypto Cursus krijg je een goed doordachte crypto cursus met theorie, praktijk en methodiek. Je leert alles over de bekende Bitcoin en Ethereum, waardoor dit deels echt een Bitcoin training is. Met de praktijkmodule krijg je de tips en tools die je nodig hebt om daadwerkelijk te starten met het aankopen van en handelen in crypto.

Een belangrijk onderdeel van deze cursus is de bijbehorende Cryptocommunity, waar je in contact komt met experts en gelijkgestemden. In deze veilige omgeving kunnen beginners eenvoudig starten met cryptocurrencies, omdat je samen met anderen aan het leren bent.

Voor de Complete Crypto Cursus betaal je € 397. Hiervoor kan je direct starten, heb je toegang tot de online community én ontvang je een persoonlijk crypto plan.

De Complete Crypto Cursus voordelen

De grootste voordelen van de Complete Crypto Cursus:

 • Ontwikkeld door experts in hun vakgebied;
 • Direct contact met gelijkgestemden;
 • Inclusief 1-op-1 cryptoconsult.

De Complete Crypto Cursus nadelen

We hebben de nadelen van de Complete Crypto Cursus hier verzameld:

 • Relatief goedkoop in vergelijking met de andere betaalde cursussen, maar alsnog wel een grote investering;
 • Niet bedoeld om snel rijk te worden, er wordt gekeken naar lange termijn waarde;
 • Meedoen in de Cryptocommunity kost je best wat tijd.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Lees dan nog even verder. Ik heb ze hieronder opgesomd!

1. Welke crypto cursus is het beste voor mij?

Wanneer het gaat om het uitzoeken van een crypto cursus, zijn er vele mogelijkheden. Het hangt van je financiële middelen, beschikbare tijd en interesse af welke crypto cursus het beste voor jou is. Je kan kiezen voor een uitgebreide crypto cursus, waar ook een prijskaartje aan hangt.

Of je kan eerst even kijken waar het nu precies om gaat en veilig starten met een gratis beginnerscursus. Als je echt alleen meer wilt weten over de grote currencies, is het verstandig om een Bitcoin cursus te volgen. Maar wil je alle ins and outs? Dan leer je met een crypto training het meest.

2. Kan ik crypto cursus korting krijgen?

Na afloop van een uitgebreide crypto cursus weet je precies hoe je kan handelen in verschillende cryptocurrencies en wat de risico’s zijn. Daarnaast kan je met een goede crypto training beginnersfouten voorkomen.

Bij de meeste crypto cursussen krijg je ook extra voordelen, zoals korting op het gebruik van een investeringsplatform. Soms krijg je zelfs een gratis startersbudget om meteen te beginnen. Kijk dus goed rond en pak meteen dat voordeel mee!

Gratis crypto training!

Hieronder kun je jezelf aanmelden voor een gratis crypto training. Deze is tijdelijk beschikbaar dus wees er snel bij!

Schrijf je snel in voor de gratis bitcoin training.

De plekken zijn telkens beperkt beschikbaar. Je moet er dus snel bij zijn!

Gratis inschrijven!

meer manieren leren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide artikel over online geld verdienen hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *