Wat zijn NFT’s? Leer het met een crypto cursus!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

NFT’s, of Non-Fungible Tokens, zijn de nieuwste hype in crypto land. Na de bekende digitale valuta als Bitcoin zagen we de opkomst van alternatieve munten zoals Dogecoin en Shiba Inu. En nu?

Een nieuwe vorm van digitale goederen die soms voor miljoenenbedragen van eigenaar wisselen. In dit artikel krijg je een korte introductie over NFT’s, wat je ermee kan en wat de voor- en nadelen van NFT’s zijn.

Ook geven we je tips voor het volgen van een crypto cursus met NFT uitleg, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Ben je er klaar voor?

Waarom moet ik meer weten over NFT’s?

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig bezig is met crypto en online geld verdienen. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar crypto currency? Dan doe je er goed aan een crypto training te volgen.

Met een crypto cursus leer je alles over verschillende soorten crypto en de bekende munten Bitcoin en Litecoin. Ook raak je bekend met altcoins. Als je aan de slag gaat met crypto, heb je echt een cursus nodig die alle aspecten hiervan belicht.

Denk ook aan de volgende onderwerpen: technische achtergrond, blockchain, crypto brokers en trading.

Ben je van plan geld te verdienen met crypto? Je kunt een cursus Bitcoin beleggen kiezen wanneer je je heel specifiek wilt richten op het investeren in één soort munt.

Maar door breder te kijken naar wat er allemaal mogelijk is, kun je je kansen spreiden. Daarnaast is het altijd goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen wanneer je je inkomen uit crypto wilt halen. Een interessante vorm van cryptocurrencies zijn Non-Fungible Tokens.

Alles weten over NFT’s? Ga dan zeker niet alleen voor een Bitcoin cursus. Een crypto training inclusief NFT uitleg kan je precies die kennis geven die je nodig hebt!

Wat zijn NFT’s of Non-Fungible Tokens?

NFT’s zijn unieke digitale items, in tegenstelling tot bijvoorbeeld cryptomunten. Wanneer je een Bitcoin zou wisselen met iemand anders, weet je niet of je er dezelfde of een andere voor hebt teruggekregen. Vergelijk het met het uitlenen van een euro. Als je die euro een week later terug krijgt, kan dat precies dezelfde munt zijn of een andere. Qua waarde maakt het niets uit.

Kijk nu eens naar een uniek object zoals een kunstwerk. Dat kan maar één eigenaar hebben. Zo werkt het ook met NFT’s, maar dan in de digitale wereld. Denk aan toepassingen in games met unieke items of outfits. Kortom: een NFT is een digitaal object dat je niet kunt inwisselen voor eenzelfde object.

Hoe zit het met NFT’s, cryptocurrency en blockchain?

Digitale muntsoorten maken gebruik van blockchain technologie. Dat betekent dat op een gespreide manier digitale gegevens opgeslagen worden, zodat deze nauwelijks te hacken zijn. Jouw cryptovaluta zijn daardoor niet te stelen.

Ook gaan ze niet in rook op zoals het geld van veel mensen dat op een bank stond die failliet ging. Dit is de reden dat er veel interesse is in crypto. Onafhankelijkheid van het bankensysteem geeft nu eenmaal meer controle over het eigen vermogen.

Ook NFT’s bestaan dankzij blockchain technologie, maar hebben een extra unieke code. Zie het als een soort digitaal eigendomscertificaat. Daarom kunnen het gewilde digitale objecten worden. Dit is niet altijd zo, want er bestaan miljoenen NFT’s die helemaal niets waard zijn.

Het verschil tussen NFT’s en crypto currency

NFT’s zijn dus een onderdeel van de crypto wereld, maar ze zijn zeker niet hetzelfde als crypto valuta. Cryptogeld als Bitcoin kan je als betaalmiddel gebruiken, hoewel beleggen ook een populaire toepassing is.

Met cryptocurrency koop je een NFT, waarbij de waarde bepaald wordt door vraag en aanbod. Juist de schaarste van NFT’s zorgt ervoor dat sommige van deze unieke digitale objecten voor miljoenen euro’s worden verkocht!

Tips voor het investeren in NFT’s

Hoe kan je nou het beste starten met geld verdienen met NFT’s? Het is allereerst belangrijk om te weten waar je mee bezig bent. Je moet je dus verdiepen in crypto en NFT’s. Daarnaast wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de cryptowereld.

Ik adviseer dan ook om een crypto cursus te volgen die ook ingaat op NFT’s. Wat je ook kunt doen, is een algemene crypto training volgen en daarnaast een specifieke cursus volgen die gericht is op NFT’s.

Ik raad je af om alleen een Bitcoin cursus te volgen. Een Bitcoin training is natuurlijk wel van toepassing wanneer je bijvoorbeeld een cursus over investeren in NFT’s combineert met een cursus Bitcoin beleggen.

Leer alles over NFT’s met een crypto training of crypto cursus

De meeste crypto trainingen zijn gericht op uitleg van de bekendste crypto valuta. Denk hierbij aan Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Wanneer je meer wilt weten over NFT’s, zal je echt even op zoek moeten naar een crypto cursus die wat meer de diepte in gaat.

Ik heb er alvast een paar voor je bekeken, dus lees snel verder en gebruik deze informatie bij je keuze voor een crypto cursus!

Gratis crypto cursus over NFT’s: Mitchel van Duuren

Eén van de manieren om geld te verdienen met NFT’s is door ze te ‘flippen’. Dat gaat over de inkoop en verkoop van NFT’s. Mitchel van Duuren heeft een gratis NFT cursus waarin hij je deze digitale handelsmethode laat zien.

Deze self-made ondernemer ziet in NFT’s de grootste trend voor de komende tijd vanwege de technologie erachter. Aan de hand van zijn eigen ervaringen laat hij je zien hoe je in de wereld van NFT’s kunt stappen.

Met deze crypto training zal je vooral inzicht krijgen in het traden van crypto. Wil je meer weten over het zelf maken en verkopen van NFT’s? Kijk dan even verder naar de volgende cursus!

Gratis NFT beginnerscursus van NFT MarketCap

Deze crypto training over NFT’s is voor de echte beginner die alles wil weten over NFT’s. Je begint met de basisprincipes en leert alles over de technische achtergrond. Dan weet je precies waar je mee aan de slag gaat. Stap voor stap leer je vervolgens hoe je kunt starten op de NFT markt en hoe je ook zelf een NFT kunt creëren.

Deze cursus gaat dus niet alleen over het aankopen en verkopen van NFT’s. Je krijgt tips en uitleg over het zelf maken en op de markt brengen van NFT’s én de marketing ervan komt aan bod. Een hele complete instapcursus, dus!

NFT’s voordelen

Vraag je je af wat de voordelen zijn van het aankopen van NFT’s? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet:

✅ NFT’s zijn op dit moment ontzettend populair en de hype blijft nog wel even aanhouden;

✅ NFT’s zijn een relatieve niche in de cryptowereld;

✅ Met het kopen en verkopen van NFT’s kan je online geld verdienen.

Als je nog niet zoveel weet over NFT’s is dat geen reden om je te laten tegenhouden. Met een gratis crypto training krijg je al een goed idee van wat je kunt verwachten van de crypto wereld in het algemeen en NFT’s in het bijzonder. Een gratis crypto cursus is vaak een voorproefje van een betaalde cursus. Zo kan je zonder risico alvast uitproberen of het wat voor je is.

NFT’s nadelen

Hoewel NFT’s een interessante vorm van crypto zijn, zitten er ook nadelen aan:

❌ Je moet je echt verdiepen in hoe crypto werkt;

❌ Er zijn geen garanties op het verdienen van geld met NFT’s.

Als je niet zelf al je informatie bij elkaar wilt zoeken over hoe je het precies moet aanpakken met NFT’s, kan je natuurlijk één van bovenstaande crypto trainingen volgen. Deze introductiecursussen geven je alle basisinfo en kosten je helemaal niets!

Meest gestelde vragen over NFT’s en crypto cursussen

Heb je nog vragen over NFT’s en crypto cursussen? Ik heb de meest gestelde vragen al voor je uitgelicht. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter.

1. Is investeren in crypto en NFT’s veilig?

Wanneer je je goed inleest en weet waar je mee bezig bent, vormt het aankopen en in bezit hebben van crypto en NFT’s geen risico. Maar let wel op: als je gaat investeren zijn hier altijd financiële risico’s aan verbonden en er zijn geen garanties dat je hier geld mee zal verdienen. Het blijft een kansspel.

2. Voor wie is een crypto cursus over NFT’s geschikt?

Een crypto cursus die meer informatie geeft over NFT’s, is zowel geschikt voor mensen die al bekend zijn in de wereld van crypto valuta als voor totale beginners. Dus ben je al blockchain fan of heb je juist geen idee waar iedereen het nu over heeft? Zolang je je wilt verdiepen in NFT’s, kan je een NFT crypto cursus volgen!

3. Hoe weet ik of een crypto cursus ook NFT’s uitleg geeft?

Bij een online crypto training kan je meestal vooraf de inhoudsopgave inzien, dus check daar altijd even of NFT op het programma staat. Ook is het handig om specifiek te zoeken op NFT cursussen. Is het je nog steeds niet helemaal duidelijk? Stuur dan gewoon even een berichtje naar de aanbieder van de cursus. Vaak zijn ze echt wel bereid om jouw vragen hierover te beantwoorden!

NFT cursus!

Wil jij er nou vol voor gaan deze dagen en je zoekt nog een cursus die alleen over NFT’s gaan. Dan heeft Maarten de perfecte cursus voor je gemaakt. Bij de cursus zit ook een community waarin je samen van elkaar kunt leren.

Leer over Digitale Kunst (NFT’s)

Betaalbare, praktische NFT cursus geschikt voor iedereen

Start met leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *