De Bitcoin verwachting van 2021

Wat zijn de verwachtingen van de experts?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

De Bitcoin in 2021, wat is de verwachting? De voorspellingen schieten alle kanten op.

Er word zelfs gesproken over een half miljoen euro. Op het moment van schrijven is de munt 45.000 euro waard.

Half december was de munt nog maar 20.000 euro waard een maand later 30.000 euro!.

Zal de bitcoin aan het eind van dit jaar de 6 cijfers bereiken of hebben we de beste tijd gehad?

De bitcoin verwachting van 2021

Als we de experts mogen geloven ziet de wereld voor de bitcoin in 2021 er heel rooskleurig uit. Er zijn steeds meer bedrijven en investeerders die instappen. Het gevolg daarvan is dat de bitcoin hard stijgt. Dat bedrijven en investeerders instappen is een goed teken. Dit betekent dat zei een winstmarge zien zonder al te veel risico.

Mike McGlone zijn verwachting is dat de bitcoin zal stijgen naar 50.000 Euro. En de zaken bank JP Morgan ziet de bitcoin stijgen naar 100.000 Euro. De oprichter van crypto researchbedrijf Blockfyre, Simon Dedic ziet de bitcoin stijgen naar 150.000 Euro.

En als je denkt dat, dat al positieve voorspellingen zijn dan heb ik goed nieuws. Een analist van Citibank denkt te voorspellen dat de Bitcoin 318.000 Euro aan gaat tikken.

Guggenheim Partners heeft voor 500 Miljoen ingekocht. Met de verwachting dat de Bitcoin 400.000 Euro aan gaat tikken in 2021.

En als je dacht dat het nog niet gekker kon heb ik er nog een voor je. Catherine Wood, CEO van ARK Invest komt ook met een voorspelling. En haar verwachting is dat de Bitcoin 500.000 Euro aan gaat tikken in 2021. En dan te bedenken dat de Bitcoin nu staat op 45.000 euro is bizar.

De Bitcoin koers voorspellen

Mensen vragen zich af waarom het zo moeilijk is om de koers te voorspellen. De koers fluctueert hevig, dat komt omdat de bitcoin markt nog relatief klein is. Er is weinig kapitaal nodig om de koers te laten dalen of zakken.

Naarmate de jaren vorderen zullen er steeds meer mensen instappen en dan zal de koers wat minder heftig fluctueren. De koers voorspellen is en blijft lastig tot dat de bitcoin wat meer mainstream word. Wat waarschijnlijk weer in een stijging van de bitcoin veroorzaakt.

klik hier als je de actuele Bitcoin koers wil zien.

De meeste cryptohandelaren voorspellen de koers doormiddel van technieken en analyses.

De schaarste van Bitcoin

Omdat er in totaal ongeveer 21 miljoen Bitcoins gemaakt kunnen worden zal in de loop van tijd de prijs van de bitcoin stijgen mits de vraag blijft stijgen. De Bitcoin word al steeds meer geaccepteerd dus de vraag erna zal alleen maar groter worden.

Wanneer er veel vraag is en weinig aanbod zal de prijs ongelooflijk hard stijgen.

Korte termijn verwachtingen van de Bitcoin

Als je een beetje ervaring heb met investeren in bitcoin kun je ongeveer inzien wat de koers gaat doen. Bij mensen met minder tot geen ervaring adviseer ik om op zoek te gaan naar advies van professionals. Zei kunnen je precies laten zien wanneer het slim is om te kopen. En hoe je het weer slim verkoopt.

Lange Termijn verwachtingen van de Bitcoin

Op lange termijn ziet het er allemaal rooskleurig uit met veel positieve verwachtingen voor de Bitcoin. Grote investeerders stappen in en grote bedrijven zetten hun vermogen om in Bitcoin. Dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat het risicoloos is. De markt kan nog altijd instorten!

Kopen op de lange termijn is nu in deze tijd nog steeds een gok die wel overwogen genomen moet worden. En als je dan toch wil investeren doe dat dan met geld dat je kwijt kunt.

Crypto cursus

Bij weinig to geen ervaring raad ik sterk aan om op zoek te gaan naar professionals. In crypto beleggen zonder dat je weet wat je doet is hetzelfde als gokken.

Wil jij nou ook geld verdienen met Bitcoin en andere Crypto valuta? Klik dan hieronder voor de gratis training van 1,5 uur lang!

Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten.

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal.

Let op! maar 50 plekken beschikbaar.

Aanmelden voor de Gratis training!

Voor nog een gratis crypto E-boek klik hier!

meer manieren leren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide artikel over online geld verdienen hier!

Bedankt voor het lezen van dit artikel voor vragen en opmerkingen over dit artikel kun je hieronder een reactie achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *