Bitcoin Meester review

Wij zoeken het voor je uit!

Tegenwoordig hoor je de term cryptocurrency steeds vaker voorbijkomen. Of het nu op het journaal wordt genoemd of in de krant, je kan er eigenlijk niet meer omheen.

Het wordt steeds populairder en er komen steeds meer verschillende vormen van verschillende digitale valuta. Crypto is namelijk niets anders dan een digitale valuta die je met echt geld, zoals de euro, kunt kopen en verkopen.

Dit proces gaat volgens een bepaalde koers.

Soms stijgt de koers van een crypto tot een ongekende hoogte! Dit is bijvoorbeeld bij de Bitcoin al meerdere keren het geval geweest.

Als je zelf ook geïnteresseerd bent in het handelen van deze digitale valuta dan ben je natuurlijk ook op zoek naar een plek waar je dit op een eenvoudige maar vooral veilige manier kan aanpakken.

Je wilt immers niet dat er rare dingen gebeuren met je welverdiende geld. Het is in dit geval dan ook meer dan logisch als je met enkele vragen zit.

Je wilt immers wel graag weten waar je je geld kunt investeren voor de ontelbare cryptocurrency.

Je leest de mogelijkheden in deze Bitcoin Meester review.

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een plek waar je kunt onderhandelen in cryptocurrency, oftewel in digitale valuta. Het bedrijf is volledig Nederlands. Ondanks dat het bedrijf in 2017 is opgericht en daarmee een relatief nieuwe speler op de markt is, is het bedrijf echt niet klein.

Je kan er namelijk onderhandelen in meer dan 200 verschillende online munten. Naast de website van Bitcoin Meester is er ook een app. Deze app is beschikbaar via de Google Play Store en de Apple Store.

Van wie is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester maakt onderdeel uit van Coin Meester BV. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Coin Meester BV is in handen van twee Nederlandse eigenaren. Hierbij gaat het om de heren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

Voor wie is Bitcoin Meester geschikt?

Bitcoin Meester is voor iedereen geschikt. Voor zowel beginnende handelaren als de meer ervaren handelaren in crypto is Bitcoin Meester een geschikte site. Er is sprake van een goede ondersteuning voor de beginners.

Daarnaast zijn er voor de meer ervaren handelaren ook genoeg opties, zoals het plaatsen van geavanceerde orders. De interface van Bitcoin Meester is zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor is alles wat je op de site ziet staan voor iedereen te begrijpen. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je zomaar een fout maakt.

Nederlanders en ook Belgen hebben profijt van de website aangezien de site volledig in het Nederlands te volgen is. Bovendien is dit is ook handig voor mensen die graag willen handelen in crypto, maar die niet zo goed zijn in de Engelse taal.

Hierdoor is Bitcoin Meester dus voor iedereen toegankelijk. Doordat ze ook gebruik maken van een app is het zo goed als zeker dat iedereen gebruik kan maken van Bitcoin Meester.

De app is echt voor iedereen beschikbaar; je kan de app zowel downloaden op een mobiel met een iOS besturingssysteem als op een mobiel die gebruik maakt van het Android besturingssysteem.

Houd je niet van het staren naar zo’n klein telefoonscherm? Dan is er gelukkig altijd de website waar je gebruik van kan maken.

Het doel van Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is dus, zoals je inmiddels al wel doorhebt, een platform via waar je kunt handelen in meer dan 200 verschillende digitale valuta. Het doel van Bitcoin Meester is dan dus ook om te zorgen dat iedereen kan handelen in de digitale valuta die er zijn.

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is Bitcoin Meester voor iedereen en blijkt het platform vrij makkelijk in gebruik. Daardoor is het voor iedereen toegankelijk om te kunnen handelen in crypto via de website van Bitcoin Meester.

Hoe is Bitcoin Meester opgebouwd?

Om te kunnen handelen in de verschillende digitale valuta die Bitcoin Meester aanbiedt zul je allereerst een account aan moeten maken. Dit is eigenlijk vrij vanzelfsprekend en had je zelf inmiddels ook al ingevuld.

Zoals je weet kan je de digitale valuta kopen met echte valuta, zoals de euro. Je zult dan ook als vervolgstap geld op je account moeten zetten. Dit is onder andere mogelijk met behulp van iDeal.

Naast iDeal zijn er nog enkele andere mogelijkheden om geld op je account te kunnen zetten. Zodra je het geld op je account hebt gezet kan je aan de slag.

Zo kan je zelf kiezen in welke valuta je wilt investeren en in welke niet. Hoe lang je de valuta houdt voordat je deze weer verkoopt is volledig aan jou, er zit geen limiet aan hoe lang je de valuta mag bewaren.

Zodra je denkt dat het een geschikt moment is om de valuta te verkopen kan je dat dus doen. Als je de valuta hebt gekocht is dit direct zichtbaar in je account. Als je de valuta wilt verkopen en het geld dat je hebt verdiend wilt opnemen, dan wordt het geld op diezelfde dag nog op je bankrekening gestort.

Bitcoin Meester ervaringen van anderen

Zoals je dus hebt kunnen lezen heeft Bitcoin Meester een website en een app. Om het overzichtelijk te houden verdeel ik het onder twee kopjes waarin je een kleine samenvatting leest over de algehele recensies over de website en de meningen over de app.

Bitcoin Meester ervaringen website

De website van Bitcoin Meester krijgt veel goede reacties. Er wordt onder andere gezegd dat de website erg overzichtelijk en duidelijk is. Ook het gemakkelijke gebruik van de website en de snelheid van de website worden genoemd als goede punten.

Het lijkt er dus op dat het gebruik van de website van Bitcoin Meester in de smaak valt.

Bitcoin Meester ervaringen app

De app van Bitcoin Meester wordt niet al te best beoordeeld. Zowel in de Google Play Store als in de Apple Store is de beoordeling vrij matig. Waar er vijf sterren te halen valt krijgt de app in de Google Play Store slechts 2,6 sterren en in de Apple Store maar 2,5 ster.

De app schijnt over het algemeen niet goed te werken. Dit is natuurlijk niet handig als je bezig wilt zijn met het handelen in digitale valuta. Bovendien schijnt er vaak sprake te zijn van onderhoud aan je wallet.

Hierdoor kan je dan urenlang of soms zelfs een hele dag niet bij je wallet. Dit voorkomt dan ook dat je kan handelen met je digitale valuta. Zo bestaat de kans dat je erg veel winst misloopt.

Uiteraard zijn er niet alleen maar negatieve reacties te vinden. Er zijn ook genoeg mensen die wél te spreken zijn over de app van Bitcoin Meester en die wel een goede score geven aan de app.

Bitcoin Meester ervaringen algemeen

Iets waar veelal over wordt geklaagd zijn de kosten die je hebt bij Bitcoin Meester. Men vindt vooral dat de prijzen te hoog zijn.

Wat kost Bitcoin Meester?

Je betaalt bij iedere transactie zogenaamde transactiekosten aan het bedrijf waar je handelt. In dit geval is dat dus aan Bitcoin Meester. Meestal zijn deze kosten zo’n ongeveer 2%.

Dit percentage wordt wel lager naarmate je meer gaat handelen in de digitale valuta. Het percentage is ook afhankelijk van de valuta waarin je gaat handelen en in sommige gevallen zelfs van het tijdstip waarop de transactie plaatsvindt.

Is Bitcoin Meester veilig en betrouwbaar?

Bitcoin Meester is zeker veilig en betrouwbaar. In de enkele jaren dat het bedrijf nu bestaat heeft het volgens ons zeer zeker bewezen. Dat zien wij bijvoorbeeld doordat zij zich in verschillende opzichten op een positieve manier laten zien.

Zo zijn ze onder andere aanwezig op beurzen en congressen en maken ze video’s waarin ze indrukken maken van het team.

Wel moeten we erbij benoemen dat de crypto in bepaalde opzichten als gevaarlijk kan overkomen doordat er altijd een hack kan plaatsvinden. Echter kan dit bij ieder bedrijf plaatsvinden en ligt dus niet per se aan Bitcoin Meester. Over het algemeen is Bitcoin Meester dus veilig en betrouwbaar.

Is Bitcoin Meester een aanrader?

Het handelen in crypto komt misschien regelmatig voor in je gedachten. Vooral omdat er veel geld mee te verdienen valt klinkt dit erg aantrekkelijk. Er kan veel geld gemoeid zijn met het handelen in die digitale valuta.

Zoals je hebt kunnen lezen stijgen de prijzen soms tot ongekende hoogte. Daarom wil je er zeker van zijn dat er niets met je geld kan gebeuren en dat je alles veilig op kunt slaan.

Hiervoor ben je dan ook op zoek naar een veilig platform. Dit veilige platform kan je vinden in de vorm van Bitcoin Meester. Bij Bitcoin Meester heb je door de zeer veel keuze wat betreft de crypto waarin je kunt handelen. Zo zit er altijd wel iets voor je tussen.

Zoals met alles in het leven zitten er altijd ergens nadelen aan vast. Het voordeel is dat ze zowel een website als een app aanbieden zodat je te allen tijde het continu in de gaten kan houden.

Met name de hoogte van de kosten die je maakt bij het gebruik van Bitcoin Meester wordt genoemd als een negatief aspect van het platform. Ook schijnt de app soms helemaal niet te werken als het in een zogenaamde ‘onderhoudsmodus’ zit.

Kortom, het is een mooi meegenomen dat de website in het Nederlands te volgen is, en door het enorme keuzeaanbod in het aantal soorten cryptovaluta is de Bitcoin Meester volgens ons zeker een aanrader.

Bitcoin meester logo

Maak direct een account aan op Bitcoin Meester!

Gratis account!

meer manieren leren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide artikel over online geld verdienen hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *