Investeren in de beste cryptomunten lange termijn?

Maak kennis met de Crypto Masterclass!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Verschillende logo's beste cryptomunten

Investeer jij graag in cryptomunten en wil je de beste cryptomunten lange termijn ontdekken? Of zet jij net je eerste stappen in de wereld van crypto en heb je daarom graag wat hulp bij het kiezen van de juiste cryptomunt? Maak kennis met de Crypto Masterclass. In dit artikel lees je alles over de beste cryptomunten 2021 en hoe je hier via de Crypto Masterclass en Bitvavo het beste in kunt investeren.  

Hoe vind je de beste cryptomunten lange termijn?  

Ben jij benieuwd naar hoe de wereld van crypto precies werkt en welke cryptomunten de juiste zijn om in te investeren? Dan is de Crypto Masterclass echt een aanrader! De Crypto Masterclass is een 1,5 uur durende online training die je helemaal gratis kunt bijwonen. Je leert hierin onder andere hoe je zonder kennis, ervaring of kapitaal in Bitcoin en andere cryptomunten kunt investeren. Ook wordt gedeeld welke cryptomunt veel potentie heeft en waarvan de verwachting is dat deze 100 keer in waarde zal stijgen.

Volg een gratis crypto training voor de beste cryptomunten lange termijn!

Na het volgen van deze gratis training kun jij voor €1 je eerste crypto kopen, weet je precies welke strategie je moet inzetten om geld te verdienen met crypto en begrijp jij helemaal hoe de verschillende cryptomunten werken. Vervolgens heb je geen uitleg meer nodig om te ontdekken wat de beste cryptomunten om te investeren zijn. Dat kun je namelijk helemaal zelf uitvinden! 

Over de Crypto Masterclass

Oprichters Derek en Patrick hebben alle pieken en dalen in de cryptowereld inmiddels zelf meegemaakt. Zij hebben onwijze successen behaalt en €10.000 per uur verdient, maar ook enorme verliezen geleden van wel €50.000. In de acht jaar dat zij bezig zijn met crypto, hebben zij heel veel geleerd. Jij hoeft hun fouten niet ook te maken. Volg simpelweg de Crypto Masterclass en leer in één keer hoe het wél moet. Dat scheelt je een hoop ellende, gedoe en verliezen. Derek en Patrick delen hun kennis graag met jou, zodat jij ook succesvol geld kunt verdienen met de beste cryptomunten van dit moment. 

Meer lezen over de Crypto Masterclass? Lees dan onze uitgebreide Crypto Masterclass Review.

Investeren in de beste cryptomunten? Download tevens 3 gratis e-books en lees je goed in!

Wanneer jij je aanmeldt voor de Crypto Masterclass cursus, krijg je er drie gratis e-books bij! 

  • De Crypto Mastergids (voor bij de online training);
  • De 7 beste manieren om online geld te verdienen;
  • 10 Interessante redenen om te leren over crypto.

Zo kun je na het volgen van deze masterclass verder gaan met je onderzoek en kom je écht alles te weten over de wereld van crypto en de beste cryptomunten.

bitcoin lange termijn

De beste cryptomunten kopen bij Bitvavo 

Na het volgen van de Crypto Masterclass en/of gratis crypto training, ben je er klaar voor om cryptomunten te kopen. Dit kun je het beste doen bij Bitvavo, de goedkoopste crypto broker van Nederland. Bitvavo is een online platform waar je de beste cryptomunten koopt, bewaart en verkoopt. Je kunt er meer dan 150 digitale cryptomunten gebruiken en het is de grootste exchange van Nederland. Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en werkt voortdurend aan uitbreiding en verbetering. 

Het platform werd in 2018 opgericht om de kloof te dichten tussen de valuta die wij al lang kennen en de digitale valuta die haar opmars maakt. Hoe zij dat doet? Onder andere door lage, transparante kosten te rekenen en het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Op dit moment zijn er meer dan een miljoen gebruikers actief en als het aan Bitvavo ligt zal zij blijven groeien. Dit doet zij door te leren van het verleden en zich te richten op de toekomst. Op die manier kunnen steeds nieuwe wegen gekozen worden op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Bovendien is het een veilig platform, door de strikte regelgeving op het gebied van compliance en veiligheid. Daardoor weet je zeker dat jouw investeren veilig is. 

Lage en transparante kosten

De kosten voor het verhandelen van Bitcoin of andere cryptomunten liggen tussen de 0,03% en 0,25% per transactie. Dat is heel laag in vergelijking met andere exchanges. Dat is dus een enorm voordeel voor de mensen die gebruikmaken van Bitvavo. 

Directe bankoverschrijving 

Een ander voordeel aan het gebruik van Bitvavo, is dat je op acht verschillende manieren kunt betalen. Eén van de betaalmethodes is iDeal, waardoor je directe bankoverschrijvingen kunt laten plaatsvinden. Cryptomunten kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt namelijk gewoon met Euro’s en je eigen bankrekening betalen! 

Veilig en betrouwbaar

Bitvavo is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en bij De Nederlandsche Bank. Verder voldoet het aan alle relevante wetgeving die van toepassing is op haar situatie. Het platform wordt door 27 Europese landen gebruikt en ondersteund. Veiligheid staat hierbij altijd voorop. 

Een handige app

Om handelen in cryptomunten overal en altijd mogelijk te maken, heeft Bitvavo een app ontwikkeld. Hiermee kun je vanaf je smartphone je wallet beheren en direct crypto kopen of verkopen wanneer dat voor jou goed voelt. 

Geschikt voor iedereen

Bitvavo maakt het voor nieuwelingen gemakkelijk om de eerste stappen in de cryptowereld te zetten. Het platform is namelijk gemakkelijk in gebruik, je kunt eenvoudig betalen en dankzij de mobiele app houd je je cryptomunten overal bij de hand. Ben je een meer ervaren handelaar, maak dan gebruik van de geavanceerde gebruikersomgeving en doe je voordeel met de beschikbare ordertypes, zodat je kunt handelen met de strategieën die jij wilt toepassen. 

Bitvavo logo

De meest gestelde vragen over de beste cryptomunten lange termijn

Misschien ben jij er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan. Het kan ook zijn dat je nog met een paar vragen zit. Wij hebben de meest gestelde vragen alvast geselecteerd en beantwoord. Doe er je voordeel mee! 

Is het beter om met cryptomunten voor de korte of de lange termijn te investeren?

Dit verschilt per persoon. Heb jij veel kennis over handelen in cryptomunten, heb je er veel tijd voor, kun je goed omgaan met stress en wil je er actief mee bezig zijn? Dan kan investeren op de korte termijn winstgevend zijn. Je kunt je dan als een echte crypto trader profileren. Heb je echter minder kennis, tijd of geduld? Wil je niet dagelijks bezig zijn met wat de koersen voor ontwikkelingen doormaken? En houd je niet van de stress die korte termijn beleggen met zich meebrengt? Dan kan het verstandiger zijn om beleggingen voor de lange termijn te doen. Het is ook mogelijk om deze twee methodes te combineren. Je legt dan een deel van je vermogen in om op korte termijn te traden en een deel gebruik je om langer opzij te zetten. 

Wat zijn volgens ons de beste cryptomunten voor de lange termijn?

Allereerst: hoe bepalen wij wat de beste cryptomunten lange termijn zijn? Daarvoor wordt er gekeken naar hoe een cryptomunt zich door de jaren heen ontwikkelt. Nu is de cryptomarkt nog relatief jong, maar als je analyseert wat de verschillende cryptomunten tot nu toe hebben meegemaakt, valt redelijk te voorspellen wat de toekomst te bieden heeft.

Zo wordt verwacht dat Bitcoin als koploper nog steeds flink in waarde blijft stijgen. Dat geldt ook voor Ethereum en Ripple. Iets minder bekend, maar zeker niet minder interessant zijn Cardano en Dogecoin. Ook voor deze munten worden positieve berichten voorspelt. Nog even de top vijf beste cryptomunten lange termijn om te investeren op een rij: 

  1. Bitcoin;
  2. Ethereum;
  3. Ripple;
  4. Cardano;
  5. Dogecoin. 

Hoeveel geld moet ik inleggen als ik de beste cryptomunten lange termijn wil kopen?

In principe bepaal je altijd zelf hoeveel geld je wilt inleggen. Een handige regel om aan te houden, is om nooit meer geld in te leggen dan je eventueel kunt missen. Investeren in crypto blijft een kansspel en gaat altijd gepaard met risico’s. Je kunt er veel geld mee verdienen, maar in het ergste geval kun je je gehele inzet kwijtraken. Als je investeert met geld dat je eigenlijk niet kunt missen, kun je in de financiële problemen terechtkomen. 

Kan ik de beste cryptomunten lange termijn kopen ook uitbesteden?

Ja, dat kan zeker. En voor sommige mensen is dat een echte uitkomst. Wanneer jij het zelf niet zo ziet zitten om actief in crypto te beleggen (om welke reden dan ook), kun je ervoor kiezen om dit door een ander te laten doen. Bijvoorbeeld door een broker in de arm te nemen. Dit is een bedrijf wat voor jou belegt en dus ook de ingewikkelde keuzes maakt. Vaak wordt jouw vermogen dan gespreid, waardoor het risico ook lager is. Dit brengt uiteraard wel kosten met zich mee. Je moet daarom goed afwegen hoeveel jij het waard vindt om het handelen in crypto uit te besteden. 

meer manieren leren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide artikel over online geld verdienen hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *